2 HELDIGE KARTOFLER, EN GLAD GIVER og en syg frøken

Så blev det endelig tid til at finde to heldige kartofler i give awayen om de lækre illustrationer fra A mile in the woods.

….Men først: uuuundskyld jeg har været så langsom. Vinderne skulle være fundet i fredags. Men landet ligger sådan, at jeg i morgen må slæbe min nok så sølle krop ned til både lægen og tandlægen. Jeg er nemlig ramt af frygtelig dårlig karma for tiden og har brugt alle solskinsdagene i sengen. Der er ikke det jeg ikke har raget til mig; halsbetændelse, øjenbetændelse og tandpine. Føler mig som et nystartet vuggestuebarn der ikke helt kunne klar mosten 🙁 Pyyh.
Nå men nok pyller fra min side:

Louise der står bag firmaet har været inde og læse alle jeres søde og skønne kommentarer! Og ved I hvad, hun er så overvældet og glad for jeres positive respons på hendes arbejde. Jeg skulle hilse jer alle og sige tusinde tak og det er også derfor jeg har æren af at finde hele to vindere af give awayen.
Hvis du ikke er en af de heldige vindere så smut endelig forbi hendes shop… Måske man ikke kunne leve uden? 😉 Louise er frygtelig dygtig og stadig så utrolig ydmyg omkring hendes arbejde. Jeg ønsker hende alt muligt held og lykke med A mile in the woods!

Og nu til de heldige grøntsager!!!

 Bag lod nr. 61 gemmer Memento Vivere sig!
Stort tillykke til dig!
 
Og bag lod nr. 98 gemmer Snullermor sig!
Stort tillykke til dig også!
Tusinde tak fordi I havde lyst til at være med, dele, like og linke!

Relateret indlæg

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...