NÅR KATTEN ER UDE, DANSER…

..musene på bordet. Nej, katten! Når musene er ude danser katten på bordet. -Går den mon an?

Min mor har i flere år syet disse skønne kattevarmer til stempel- og tekander. Jeg er lidt af en kattedame og synes det ser så fint ud med en kat på bordet 😉 Det er bare lidt hyggeligere! Og endelig fandt jeg tid til at gøre hende kunsten efter! Jeg vandt nemlig det fineste retro inspirerede stof med blomster, som du måske husker fra indlægget her, og vidste straks at det skulle bruges til en kat! Når man nu ér i gang, og kan gøre brug af både mor og hendes lækre symaskiner og fyldte stofskabe, så kan man lige så godt lave en ordenlig portion 🙂 Så med en del(!) god hjælp fra sidelinjen, fik vi faktisk lavet hele 9 styks! Indeni er der quiltet uld og pladevat. Jeg kan godt hilse og sige at det er lidt af et tålmodighedarbejde at få den quiltede del ind i ydreformen. Pyyh jeg fik sagt mange grimme ord undervejs 😉 Men resultatet er skønt og jeg glæder mig til at få den i brug!

Relateret indlæg

18 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...