Hej, kan I huske mig?

Ja, bachelorprojektet kyssede jeg endelig farvel til i dag. Kl. 09.00 stod jeg ret og forsvarede mit projekt med arme og ben! -Hvor godt det lykkedes. Tjo, det ved jeg først om knap 2 måneder.
Derfor har bloggen også sat rekord i stilhed! Og undskyld.. Jeg må nok bare sande at jeg simpelthen må tage hatten godt og grundigt af, for de blogger der både har tid til dit, dat, krea og karriere. Dét kan jeg åbenbart ikke 🙂 Men nu hvor jeg har fået sparket bachelorprojektet ud af døren og nu er der endelig tid til krea, loppesæsonen, kommunalpolitik og Hr. Kæreste 😉
Instagram har været min tro ven i de sidste par uger og er blevet alternativet til bloggen. I skal dog ikke snydes, synes jeg 🙂
Her kommer to uger med hverdag, modeller og krydseduller 🙂

Krydsedulle-damerne er jeg slet ikke færdige med og de får helt sikkert mere blogtid 🙂

Relateret indlæg

18 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...