KORK DIY

Jeg fandt det fineste kork i Søstrene Grene her den anden dag. Det fås i mange forskellige former og størrelser. Jeg begrænsede mig og der kom sørme kun 2 plader med hjem. Jeg har længe luret efter kork jeg kunne lave opslagstavler af, til en rimelig pris og kunne slet ikke få armene ned over det nye og billige udvalg 🙂 Hvis du måske synes mine nye opslagstavler minder om dem fra Ferm Living, så er det altså også fordi jeg har stjålet med arme og ben! 😉
Jeg har brugt:
2 plader kork fra Søstrene Grene (i alt er der brugt for hele 24. kr… Dejlig billigt)
Akryl maling fra Søstrene Grene
Hobbykniv
Malertape -kan undlades
Lineal
Noget spidst til at lave et lille hul til sømmet -Pas på ikke at bore igennem pladen.
Og psst.. For at opnå den bedste neonfarve males der først med en hvid akrylfarve.

Så var der bare tilbage at gå på jagt i lejligheden med de to huse i hænderne.. Der er mange muligheder og jeg har slet ikke besluttet mig for hvor de skal hænge endnu 🙂

Det kunne være skønt at have dem i stuen og så der kunne udskiftes i postkort, tegninger og visitkort.. Den kunne også være fin som nøglebræt i entreen.. Men fandt da lige ud af hvor nemt det var at stikke ørestikker i den bløde kork! Og med sådan en frøken som mig, er det slet ikke så tosset. Jeg har det nemlig med at lægge mine øreringe de mest underlige steder… -Lidt naivt måske, at tro en lille korkplade skal redde den situation.. Men hvad! Jeg tror vi prøver 😉

35 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...