RE DO SOMETHING NICE!

Jeg er ret pjattet med at give alting en omgang neglelak. Det er nemt, hurtigt og giver altid et fint resultat. Denne her gang er det et januar-udsalgs-køb, der har fået en omgang. Bæltet er fra H&M. Jeg var ret vild med slangeskinds effekten, mindre vild med guldspændet. Jeg har nemlig mine perioder hvor guld hitter… -Så sølv og lige nu er det oxideret der hitter. Derfor greb jeg min grålige neglelak og fik malet spændet i et oxideret look. Jeg synes resultatet er blevet rigtig fint og glæder mig til at få det i brug… Gerne sammen med yndlings bukserne Else 😉
Går du i krig med et lignende projekt, så husk at neglelakken langt fra holder evigt. Især ikke hvis du, som jeg bruger den fra Tiger. Jeg synes dog den holder meget bedre på alle andre overflader end neglene! 🙂
Der er ikke det man ikke kan give en omgang neglelak… Så det er bare med at gå på opdagelse efter et  smykke, bælte, nøgler eller andet der kunne trænge til en lille overhaling. Jeg har tidligere vist jer en lille øreringe diy med samme neglelak.. Den kan du finde her.

Relateret indlæg

15 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...