MELT DOWN

Den har stået på sygdom herhjemme og alt har været gået i stå. Der er derfor ikke meget at berette om..
Jeg var dog et smut forbi Søstrene Grene forleden. Trods det var veninden der skulle have noget derinde, kom jeg derfra med et lille læs af lækre sager 😉  Alle elastikkerne skal jeg bruge til at lave halskæder af, som dem i indlægget her og her. -Og resten.. Ja, det var hvis bare tegn fra et shoppegen, der ikke er blevet plejet længe. 🙂 Men akrylboksene tager lige toppen af det ellers store behov for Nomess lækre opbevaring og så er jeg ved at have en skræmmende stor samling farvede plastikkrus i køkkenskabet, trods husstanden kun tæller to voksne? 😉 -Måske I skulle se den en af dagene..
Efter for mange dage under dynen, glæder jeg mig til at komme ud og få lidt sol i hovedet 😉
Kan I have en dejlig forårsdag!

Relateret indlæg

12 comments

 • Nej hvor ser det smart ud med de elastikhalskæder. Tak for linket. Jeg savner også at komme i Søstrene Grene… man finder altid en masse…. måske til sommer. 🙂
  Rigtig god bedring og håber I snart er på dupperne igen 🙂

  Reply
  • Det var så lidt 🙂 Ja man finder nemlig altid noget 🙂 Måske der snart er udsigt til en Søstrene Grene i nærheden af dig. Vi krydser fingre!
   Tusinde tak skal du have! Jeg er heldigvis snart på banens igen 🙂

   Reply
 • Jeg var ude og shoppe som en gal igår, efter en statement halskæde, dog uden held.. Men så kom jeg i tanke om din fantastiske DIY, og fik lavet mig den fedeste statement halskæde til vores Spring Party på Syddansk Universitet fredag 😀 Tusind tak for sådan en skøn blog, med helt fantastisk inspiration.. Jeg følger trofast med 😀
  God bedring 🙂

  Reply
  • Ih hvor er jeg dog bare heldig at have en læser som dig! Tusinde tak fordi du giver dig tid til at fortælle sådan en lille skøn historie 🙂 Det er ren drivkraft og giver mig simpelthen så meget energi og motivation! Håber det bliver en skøn fest! Kæmpe virtuelt krammer herfra 😉

   Reply
 • Jeg er altså også fan af deres akrylbokse. SÅ dejligt at man kan få den slags til små penge. Og så tror jeg da vist også at jeg skal have købt lidt elastikker, så jeg kan prøve din fede DIY af 🙂 Rigtig god bedring! Håber det lysner, så du kan komme ud og nyde foråret 🙂

  Reply
  • Ja de er rigtig fine de bokse! Det lyder da som en god idé 😉 Du får ihvertfald både akrylboks og elastikker for 10 kr! -Skønt ikke! Tusinde tak Mette, her er allerede ved at være lyst igen 😉

   Reply
 • ej det var da super træls med sygdom! Men sikke nogle dejlige fund og ja man går aldrig derfra uden noget i kurven. Ja dine smykker er bare så flotte, og de står allerede på to-do listen:-) Rigtig god bedring og håber det er “væk i morgen”;-)

  Reply
  • Ja det er altid når man slet ikke har tid, at sygdommen melder sig! Det er nemlig rigtig svært at gå igennem butikken uden at have favnen fuld ved udgangen 🙂 Mange tak skal du have. De har meget at leve op til, de sugetabeletter! 😉

   Reply
  • Hehe.. Ja så ville det da først rable for mig 😉 Tusinde tak. For det ikke skal være løgn er jeg hoppet i sygdommen igen. Denne gang med en lækker lille halsbetændelse 🙁
   Godnat herfra 🙂

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...