INSTAGRAM og en problematisk strikkemaskine!

De sidste uger i hurtige mobil billeder fra Instagram! Nederst er mit seneste køb, nemlig en strikkemaskine… Jeg har det med at købe.. og så tænke bagefter. Jeg aner nemlig ikke om den virker og hvis den gør, ja så ved jeg altså heller ikke hvordan man gør! -For jeg kan jo ikke engang strikke selv. Jeg tror jeg har begivet mig ud på åbent hav med denne kalorius under armen! Så gode råd er dyre… Heldigvis har jeg en veninde, der har mere tekniske fingre inden for denne genre og jeg glæder mig til hun kommer forbi! Indtil da, så står den lige så fint, uberørt i den ene ende af stuen. Ligger du inde med viden og erfaring omkring strikkemaskiner… Eller har du måske selv en? Så skriv endelig. Jeg ville elske at kunne stille dumme spørgsmål til én 🙂 Selvfølgelig i små doser 😉

Relateret indlæg

11 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...