Det er ganske vist..

Frk. Hansen er at finde på EDITION kunst og designmarked! Her vil jeg have en masse af mine smykker med og klar til salg for fine priser! Det kommer til at foregå i FO-byen Vester Alle 8, 8000 Aarhus C. -Lige overfor Riddehuset. Det koster en lille 20’er at komme ind, så husk kontanter, da dankort heller ikke rigtig bliver praktiseret 😉 Det er Anja med bloggen White Wall Gallery der står bag markedet og jeg glæder mig rigtig meget til, at se hvad det er for noget. -Og så skal jeg snart igang med produktionen.. Jeg har nemlig ikke særlig meget på lager! Så der er lagt op til et par travle uger her! Men det bliver fantastisk, dét er jeg sikker på! Der kommer en masse dygtige og kreative kunstnere på markedet og jeg må indrømme, at det er lidt overvældende, at jeg skal stå der side om side med så professionelle folk. Jeg er jo bare mig… En helt uprofessionel, glad amatør! -Kommer I forbi og hepper på mig? 😉

Smut eventuelt forbi facebook og tilmeld dig eventet her.

18 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...