SOMMERSALAT PÅ EN VINTERDAG

Jeg må indrømme, at jeg er røget i sommersalaten. Den minder mig om grill og lune aftner… Mmm! Det er min søde nabo, der har introduceret mig for den skønne salat. Jeg er stor fan af nem mad. Der er sjældent tid til at udrette de store sager i køkkenet herhjemme, når hverdagen løber derudaf. Denne lille opskrift er dog utrolig nem, kræver ikke meget og kan laves god tid i forvejen… Måske I også har lyst til sommer i en skål? 😉 Her kommer opskriften ihvertfald.

Ingredienser
Ca. 4 personer

½ spidskål
100 g ananas på dåse
4-5 forårsløg
3 dl cremefraiche (gerne 18%)
2-3 tsk sennep
1 tsk honning
citron, salt og peber efter behov

Der kan eventuelt tilføjes friske krydderurter og ønskes en mindre sukkerfyldt salat, kan ananas erstattes af æbler.

Fremgangsmåde
Snit forårsløg og spidskål og hæld saften fra ananasen og skær den ud. Bland cremefraiche med sennep, honning, citron, salt og peber i en passende salatskål. Vend så forårsløg, spidskål og ananas i og drys evt. med krydderurter.

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...