JEG VIL SÅ GERNE

…eje disse stole fra & Tradition. De er bare smadder smukke, især den i mørk eg. Nu har jeg ikke prøvet at have måsen i dem, så det kan jo være de skuffer fælt? -Er der nogen af jer derude der måske har prøvet at side i sådan en lækker sag?
Siden de lancerede deres nye kollektion, har jeg vendt og drejet økonomien for at finde et lille hul, hvor der kunne findes plads til et nyt indkøb. Der er desværre bare ikke meget at trylle rundt med 🙂 Skulle vi nu bare lege, at der var råd, så ville de nye stole helt sikkert kræve disse skønne kobberfatninger fra FRAMA. Fatningen i kobber er rigtig fin. Jeg tror dog jeg ville skifte pæren. Den er lidt for firkantet til mig 😉
Hvad går du og drømmer om af umuligheder til boligen for tiden?

8 comments

  • Ja de er nemlig skønne! Jeg ved heller ikke helt hvorfor jeg skal være så besværlig med de pærer der.. De er jo smukke. Men jeg har altid været helt forelsket i pærens originale bløde form. -Tosset 😉
   Go dag til dig

   Reply
 • De er så lækre de stole, men har heller ikke haft fornøjelsen af at sidde i dem 🙂 ja fatningen er så smuk! Men er faktisk også vild med pæren. Uha ja har altid masser af ønsker til boligen, på drømme listen står i øjeblikket en flos 265. Håber du får en rigtig dejlig uge!

  Reply
  • Øj den er også fin! -Flos 265. Ja jeg krydser fingre for de er forfærdelige at sidde i 😉 Det vil være klart den billigste løsning.. Ja den er jo også rigtig fin den pære 🙂
   Go dag til dig!

   Reply
 • Uha!
  Nogle jeg gik på HTX med havde købt sådan en stol hver, som de bl.a. havde med til vores design eksamen. De er SÅ lækre. Har hverken råd eller plads til disse lækkerheder, men de står højt på listen over inteniør til drømmeboligen..

  Reply
  • Hold da op. Men kunne være en god undskyldning for at købe en 😉
   Ja så er vi to! Ja og når man så også gerne vil have mere end én stol… Sp er 2795 kr stl. altså svimlende meget 🙂
   Go dag til dig

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...