EN UDFORDRENDE GIVEAWAY

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

Så, er der fundet to heldige damer, der kan få fyldt lidt op i smykkeskrinet! Der var 106 lodder i puljen og første vinder blev lod nr. 44. Så stort tillykke til Sandra, der sørme også får lov til at være første vælger. Så send mig en mail (frkhansen.dk@gmail.com) med de to smykker du gerne vil have, så sender jeg dem til dig.Anden vinder blev nr. 37 og bag dette lod gemmer Eva sig. Stort tillykke til dig også! Send mig en mail (frkhansen.dk@gmail.com), så finder vi ud af dine to præmier :-)Tusinde tak fordi I kigger med herinde og deltager i mine giveaways… Det hele bliver bare lidt sjovere når I er med! 😉

 

Jeg har fået lidt lækkert smykkegrej ind af døren.. Sammen med 1001perle satte vi en lille udfordring op. De sendte mig lidt forskellige materialer fra deres butik og jeg skulle så sætte det sammen til lidt smykker. Spændende ikke… -Og faktisk ikke sådan lige til 🙂
Jeg vil løbende vise kreationerne frem og d. 16. marts trækker jeg hele to vindere. Den første jeg trækker bliver første vælger og får lov til at vælge 2 smykker. Den anden jeg trækker får ligeledes lov til at vælge 2 smykker blandt det der er tilbage.
1001perle.dk har et stort udvalg af smykkedele og du kan finde en knyttevejledning og andre lækre smykketeknikker derinde.

Se nogle af de smykker du kan vinde her og her.

Du deltager ved blot at skrive en lille hilsen i kommentarfeltet under indlægget.
1 ekstra lod får du hvis du er fast læser af bloggen enten via bloglovin eller Google friend connect.
1 ekstra lod får du hvis du linker/deler billedet ovenfor på enten facebook eller din egen blog.

Huske at skriv om du deltager med 1, 2 eller 3 lodder.
Held og lykke!

Denne giveaway er sponsoreret af 1001perle.dk

 

Relateret indlæg

55 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...