DIY or WIN?

Jeg har fået lavet en fin og nem kæde med broderigarn. Jeg elsker projekter hvor materialer kan bruges på nye og anderledes måder… Nu får jeg ikke broderet så ofte og er glad for at kunne hive broderikassen frem alligevel. -Mmm.. Lyder man gammel, når man har en broderikasse?
Nå, men inspirationen fik jeg efter, at have set en halskæde i COS. De har det fineste tøj.. til penge jeg desværre sjældent kan være med til, men jeg smutter alligevel forbi i ny og næ. Bare lige for at kigge og mærke lidt på de bløde trøjer 😉
For at lave kæden skal du bruge:
Broderigarn i fine farver
Kuglekæde. Min er sort messing og kan findes her.
Afslutningshylster x 4
Lås + 2 ringe
Super Glue
Sådan gør du:
Find den ønskede længde ved at prøve dig frem med kuglekæden om halsen. Klip herefter kædestykket over. Kædestykket og 2 ønskede farver broderigarn sættes fast på bordet med tape. Herefter er det bare at flette de 3 kæder, som en almindelig fletning. Afslut med at slå en knude, rundt om kuglekæden et par cm nede (se trin 03), med garnet. Dette gøres i begge ender. Enderne kan nu, med en lille klat lim, sættes i afslutningshylstre. Endnu et stykke kuglekæde klippes, så det lige er et par cm længere end det flettede stykke. Også dette får en klat lim og sættes i afslutningshylstre. Kæderne kan nu sættes sammen med ringe og lås.
Kæden kan både bruges som armbånd og halskæde 🙂
Kunne du tænke dig at få fingrene i netop denne kæde? Så smut forbi bloggens giveaway lige her!
Kuglekæden er sponsoreret af 1001perle.dk

Relateret indlæg

9 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...