DIY -for os der ikke hækler så godt…

Jeg har længe prøvet at få mig mandet op til at få hæklet en flagranke. Jeg er bare aldrig blevet helt tryg ved hæklenålen. Men I kan tro det står højt på ønskelisten 😉 Efter at have set Hos Frøken Jensens fine vimpel i HAMA perler, fik jeg lyst til at lave den i perler i stedet for garn! Desværre er jeg et lige så stort distræt rodehoved, som jeg er krea menneske. Jeg har derfor gået og leget Miss Marple i vores 60 kvm store lejligheden for at finde min HAMA perle samling… De gemte sig selvfølgelig i kassen med vintersager. Der imellem huer og vanter vi ikke bruger til daglig, lå kageæsken med perler i!?

Nå, men hvis du ved hvor dine HAMA perler befinder sig, kan du nemt og hurtigt lave en skøn flagranke 😉
Alt du skal bruge er røde og hvide perler, perleplade, muresnor, en saks, strygejern og bagepapir.
Lav flagene på perlepladen og stryg dem efterfølgende under bagepapiret. Pas på ikke at give dem alt for meget, snoren skal nemlig igennem perlehullerne i hver ende af flaget. Er nogle af hullerne blevet for små kan en stoppenål gøre lykke 🙂

30 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...