SNOR I STORE MÆNGDER

Jeg har tidligere nævnt Aarhus Possementfabrik. Her kan jeg få alt det, der kan være svært at finde andre steder. Billederne viser sidste besøgs høst og jeg er netop blevet færdig med en halskæde og armbånd i den neongule snor. Vejledningen finder du i indlægget her. Nedenunder er en af fabrikkens udstillinger. Der er masser af inspiration at hente og jeg er især vild med idéen om det svævende dukkehus og tror det ville se fantastisk ud på et lille pigeværelse. Lyskæden er simpel og sommerlig og kræver kun en masse fine papkrus i lækre farver havde jeg en have ville jeg holde grillfest med en masse af disse lyskæder… Mmm sommer!
-Men måske det er lidt for tidligt at tænke på at grille 😉

Relateret indlæg

22 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...