LÆRKE LANGBALLE GIVE AWAY

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET
Nå, men nu kan jeg hvis ikke trække spændingen længere; Bag lod nr. 46 gemmer Karen Elisabeth sig. Hun har bloggen arlianas, som jeg ikke har set før nu.. Så tror jeg lige skal ind og kigge lidt nu her 🙂
Stort tillykke og send mig en mail, så du kan få dit nye dyre-fad!
Jeg er helt pjattet med Lækre Langballes keramik
og der er ikke noget af det, der ikke gerne måtte bo her!
Delle-vasen er fantastisk, på den ironiske måde. Jeg synes det er lækkert at vasen, i en ellers så dellefri verden, får lov til at være som den er 😉 Skøn og med en masse folder! -Og så kan den desuden også bruges som lysestage. Dobbelt funktionen gælder også for de enkle fyrfadstager, med forskellige stukturer af strik. De kan nemlig også anvendes til blomster.
De personlige skåle og fade med dyr i et væld af farver, er så fine!
De findes både med abe, ged, høne, hane, orne, so, pingvin, elg, mops, ko, ugle og flodhest.
Sådan en skål med en mops stod faktisk på min ønskeseddel denne jul. Når det nu ikke gik i opfyldelse, er det (næsten) lige så godt, at jeg nu har fået muligheden for at kunne give et væk 😉 Derfor er jeg glad for at kunne udlodde lidt lækker keramik i samarbejde med Frk. Langballe. Skulle du bo i eller omkring Aarhus får du endda mulighed for selv at kigge forbi hendes værksted og hente præmien. -Skulle du bo længere væk, sendes præmien naturligvis i stedet. Hvis du vil se mere, kan alle Lærkes kreationer ses lige her.
For at deltage skal du blot: Skriv hvilket stykke keramik du ønsker at vinde i kommentarfeltet. Dette giver 1 lod i puljen.
Vil du have et ekstra lod, kan du linke til give away’en på din egen blog (brug gerne det øverste billede) eller via facebook lige her
Derudover ved jeg, at der er en bunke god karma på vej til dig, hvis du skulle få lyst til at blive fast læser af bloggen. -Jeg lover det ikke bliver kedeligt 🙂
Jeg trækker en heldig vinder d. 03.02.13
Give awayen er sponsoreret af Lærke Langballe og tusinde tak for det!

Relateret indlæg

172 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...