BLOGDESIGN

 

Så fik bloggen sig et nyt ansigt. Hvad synes I? Det gik lidt stærkt, da det var noget af en overspringshandling midt i min eksamens-periode. Så jeg er meget modtagelig over for kritik! Nu har bloggen start eksisteret i 8 måneder og da jeg startede vidste jeg ikke helt hvad det var jeg ville med den… Det er egentlig ikke fordi jeg er blevet så meget klogere på det punkt, men som tiden går, begynder bloggen jo næsten selv at snakke. -Og den har skreget på en makeover de sidste par uger.
Jeg har ikke siddet med layout før og på et par timer sker der altså meget. Prøv engang at se det første udkast ovenover. Men hold op der er mange muligheder i farver og former. Det er i det hele taget bare rigtig svært at beslutte noget som helst. Jeg tager ihvertfald hatten af for alle de dygtige grafikere, for nøj hvor er det svært!
Hr. Eksamen kalder og det blev bare til et lille kvæk herfra 🙂

Relateret indlæg

18 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...