JEG ER JO EN HANDYMAN

Jeg har været i værkstedet! Hvilket er et sted jeg normalt holder mig fra.  Jeg er så bange for at skulle gå derfra uden alle fingre i behold. Men som jeg allerede luftede i et indlæg i sommers, så ønskede jeg mig nye skærebrætter til køkkenet. Det har jeg fået nu og sørme om jeg ikke selv har lavet dem! Jo jo, som i måske kan fornemme så er jeg meget stolt af mig selv lige nu 😉
Designet er jeg så, knap så stolt over… Det har jeg nemlig tyvstjålet lånt fra Ferm Living.
De er vandvittig lækre.. -De originale fra Ferm Living altså, men de koster bare en halv bondegård.
Da jeg har den sødeste opfinder-onkel med kløveværksted i skuret, ja så fik jeg træet gratis. På arkitektskolen har vi alle maskinerne og madolien havde jeg selv 😉
Mit køkken er bare blevet meget lækre efter de er kommet derud og nu går jeg bare og drømmer om det grå Kähler ur, der meget gerne måtte hænge over vasken! -Gad vide om man selv kan… Naaah nok ikke 🙂 Go’ dag til jer.

42 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...