PORCELÆNSMALING – DIY

Denne fine porcelænsvase hapsede jeg med hjem fra sidste loppebesøg. Den kostede mig en femmer og mindede mig ret meget om Anne Blacks keramik vaser. -Som jeg synes både er skønne i form og med de enkle motiver. Ja så er de altså svære ikke at elske! Det var derfor med inspiration herfra, at jeg greb porcelæns-tuschen! Jeg brugte masking tape, til at få det mere stramme vertikale udtryk, og synes det virker godt sammen med de håndtegnede streger. Tuschen er virkelig nem at arbejde med og det tog ikke mange minutter. Den har fået en fint plads i stuen og udgøre nu, sammen med Lyngby askebægret og lysestagen fra Flower Me, en fin hvid plet på den mørke skænk! Så venter vi bare på forårsblomsterne fra haven 🙂
Vil du også i gang skal du bruge:
  • Porcelæns-tusch  -Min er fra Panduro til 39 kr. stk. Hvilket egentlig er ret pebret! Men husk at de giver 10% i studierabat.
  • Porcelæn eller glas
  • Masking tape til eventuelt at markere det ønskede mønster.
  • Og til sidst skal stå og tørre i nogle timer før det hærdes i ovnen ved 160 grader. Tiden på tørring før det brændes og tiden for brændingen variere fra tusch-mærke til tusch-mærke. Følg derfor altid anvisningen.

God weekend til jer!

25 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...