CUBE DIY

Jeg har leget lidt med træpinde. Grunden var egentlig, at jeg godt kan se der kommer til at gå lang tid før jeg, med nogenlunde god samvittighed, kan smide penge efter en af Mogens Lassens Kubusstage. En af de skønne ting ved stagen er, at man kan hænge alverdens små ophæng på. Den er simpelthen en fin lille udstillings-løsning. Især for sådan en som mig der elsker at lave små ophæng, men aldrig kan finde plads til dem. Nu har jeg så istedet lavet mine egne kuber… -Uden lys. De har fået plads i soveværelset og aflaster lige nu den meget fyldte smykke-skål.
Til jul skal de helt sikkert vise julepyntet frem og jeg kunne også godt forstille mig, at de ville være fine ved skrivebordet og agere mini opslagstavle… Kan I se det for jer? 🙂 Sikke en masse stilleben jeg skal have lavet, nu hvor de er rykket ind i huset!
Hvis du selv vil i gang skal du bruge træpinde. Antallet afhænger af de ønskede størrelser på kuberne. Mine er i birketræ og købt i Architegn og måler henholdsvis 2mm x 1000mm og 5mm x 1000mm.
En lineal, hobbykniv og trælim er også nødvendigt at have i nærheden.
I alt kostede projektet mig omkring 20 kr.

 

44 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...