SLUT PRUT!

Nu er julemarkedet for mit vedkommende slut for i år. Altså som sælger i ihvertfald, for jeg mangler stadig at få kigget forbi Ridehusets julemarked.  Denne søndag morgen slog jeg øjnene op til lyden af den fine snerydder! Hold op den lille sag var kommet på arbejde og manden med!
Dagen er gået utrolig hurtigt for jobbet som ‘julemarkeds-stand-ejer’ er et af de travle af slagsen.
I får lige de sidste billeder fra markedet; Standen, som var noget af en skøn blandet landhandel med både smykker, uld, filt, ler, patchwork, hæklerier og så videre, og så videre…
Cernit øresticks i flere farver og mønstre, som alle har fået et nyt smykkeskrin at bo i 🙂
Det er efter hånden længe siden jeg har lavet en DIY, det må jeg heller få gjort noget ved til imorgen! Tirsdag.

14 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...