NEW YORK CITY

     

Så fik jeg afsluttet mit lille New York eventyr.. -Og sikke et det blev!

Nu sidder jeg så her og kæmper med jetlaget, mens jeg prøver at få alle 1752 billeder jeg har knipset til at stå ret, i de rigtige geledder! Puha.
Turen var studierelateret og det betød jo halvdelen af tiden måtte bruges med arkitektbrillerne på. Dog må jeg sige, at jeg bestemt synes mit shoppegen også nåede at komme til sin ret. Jeg kan ihvertfald konstatere at kufferten var fuld, kontoen nu tom og fødderne slidt af! Nu sidder jeg tungt i sofaen og krydser lige så stille fingre for, at der er endnu en søndag i morgen og at arbejdsopgaverne kunne underholde sig selv.. For jeg er flad, flad, flad.
Indtil energien finder mig må I, i første omgang nøjes med;
– Stole ved The High Line Park
– Frihedsgudinder i souvenir shoppen
– Kig op
– Skyline fra Brooklyn Brigde
– Gimme! coffee som er drønlækker
– Hest på Times Square

Fortsættelse følger selvfølgelig. Jeg har meget mere at vise jer!
Og så er det hvis også på tide jeg får fingerne i det dekorations-ler og julesnask 😉

Relateret indlæg

15 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...