ARKITEKTSKOLENS JULEMARKED

Vi er midt i weekenden, hvor Aarhus Arkitektskole afholder deres årlige julemarked. Og som jeg tidligere har nævnt her, har jeg igen i år en stand. Ja, jeg snakker nutid. Den står der nemlig endnu, altså standen, for julemarkedet fortsætter i morgen, søndag! Fra kl. 11.00-17.00.
Det har været en fantastisk travl dag, som har duftet af æbleskiver og julehygge!
Alle sagerne jeg havde fået spyttet ud af krea-ærmet, har jeg sådan glædet mig til at vise jer. Lyset er jo som bekendt virkelig dårligt på denne årstid. Derfor, smart som jeg nu engang synes jeg er, valgt jeg at tage billederne under markedet. Kl 14.30 da jeg er ved at lange den sidste engelfrøken over disken, slår det mig at jeg har glemt alt om at tage billeder! De lækreste sager var jo solgt og flere ting helt udsolgt. Her blev den kære Frk. Hansen altså en lille bitte smule ærgerlig!
Så her mine damer og herre får i de skønneste billeder… af de “sørgelige rester” 😉
-Og så skal jeg hvis lige se, hvor meget jeg kan nå at få lavet til i morgen, så der kan blive fyldt lidt op på hylderne igen 🙂

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...