MED HÆNDERNE I JULESTADSEN

Det var vist på tide, at jeg fik taget hul på december og kom i gang med julestads og kageknas! Turen til New York hænger stadig i luften og jeg er ikke rigtig kommet op i gear endnu. Årets kalenderlys blev den lidt hurtige løsning. En fin urtepotte og en dåse holder styr på ler, mos fra skoven og lys. Kalenderlysene er fra sidste år. Jeg er nemlig vokset op med en sparsommelig mor, der altid køber lysene i slutningen af december, da man kan få dem for ingen penge der. Det har smittet af og jeg gør nu nøjagtigt som min mor, skræmmende, men i dette tilfælde godt for økonomien. Jeg har nemlig kun givet 10 kr. pr. bloklys 🙂
 Det ene kalenderlys er blevet hos os, mens det andet er kommet op på Hr. Kærestes kontor.
Stjernerne er henholdsvis flettet i karduspapir og selv tørrende ler. De skal have perler og snor i morgen…
Til sidst ser i Hr. Kærestes hjemmebagte kageknas. Brændte brunkager med appelsin, rustikke vanillekranse, finskbrød og pebernødder med ingefær! -Fik jeg sagt der var for næsten 2 kg. kage? 😉
Glædelig december!

3 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...