FLETTET HALSKÆDE – DIY

..Denne fine DIY. Jeg er selv ret begejstret for resultatet 🙂
Efter en december fuld af juletravlhed er der nemlig dømt krea-tid!
Jeg har været i gang med et lille halskædeprojekt.
Jeg har et eller andet for den karrygule farve. Den er nu faktisk meget lækker, i små fine portioner 🙂
Så snor i denne farve røg selvfølgelig i kurven, sidst jeg var forbi Possementfabrikkens butik (Aarhus). Det var under deres lagersalg og det er altså noget af et cirkus for undertegnede.
Mest fordi jeg har så pokkers svært ved at takle situationen, hvor hylder og reoler bugner af ting jeg bare  eje. Så bliver jeg pludselig møgbange for at gå glip af noget og ligner tit, i følge Hr. Kæreste, en stor tosse. Men sådan er det, når en krea-kvinde lukkes ind i krea-butikker. Ikke?
Inspirationen til kæden er hentet fra Pinterest og i finder mine, lidt forsømte, boards her. Ja jeg har ikke rigtigt fået gjort så meget ved Pin’neriet endnu… Mest fordi jeg ikke helt kan finde ud af, hvor meget tid jeg har lyst til at bruge derinde.
Jeg har længe haft lyst til at lave en bundet halskæde og har efterhånden siddet med flere forskellige teknikker og knudesystemer. Nogen af dem var slet ikke til at finde ud af… Men denne her teknik faldt jeg pladask for. Den er simpelthen så enkel og fin!
Til denne korte kæde har jeg brugt 2,5 m rund snor.
Jeg er generelt ret glad, når noget er fuldført i samme materiale. Derfor har jeg lavet en simpel lukning. hvor  der i den ene ende er slået en knude og i den anden ende er lavet en passende lykke. De er syet i hånden med nål og tråd 🙂

22 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...