EN FØDSELSDAG, EN BUK OG ET JULETRÆ

…Det er hvad weekenden har budt på. Hr. Kæreste var så heldig at skyde sin første buk på sin fødselsdag. Det var store sager, både for ham og mig, for det er ikke nemt at se sådan et kræ i øjnene, når det bare ligger der og er knap så levende! Men flot var den og jeg glæder mig til at få geviret op på væggen. -Og så kan vi forhåbentligt byde nytårs gæsterne på dyreryg.
I anledningen af fødselsdagen havde jeg bikset en lille rustik lagkage sammen, der var knap så hvinene sød. Jeg har brugt en del flødeskum og 3 lagkagebunde. -Sund er den altså ikke 🙂 Et lag lavede jeg af frosne hindbær og flormelis vendt i flødeskum. Det andet lag er knuste makroner og knust rå lakrids også vent i flødeskum. Den rene rå lakrids er lækker at arbejde med og giver en helt anden smag end lakridpulveret.
Skoven blev 3. søndag i advent også et juletræ fattigere. Vi var nemlig ude og hente årets juletræ. Det blev hentet hjem på bedste “Krummerne” manér; ganske ulovligt og knap så sikkert, hang den bag på bilen.
Shh.. 🙂
Glædelig 3. søndag i advent!

14 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...