JULEMARKED / 01

Jeg har været til åbningen af juleudstillingen på Gimsinghoved i dag. (Som jeg nævnte i forrige indlæg, var jeg nemlig så heldig, at blive spurgt om ikke, jeg ville udstille mine smykker.)  Jeg har afleveret tingene, og andre flittige hænder har så sørget for at stille det hele op.
Mine smykker var kommet i selskab. -Og her må jeg erkende at gulddug, kravlenisser og snydepakker ikke står mit hjerte så nært. Mine neondot’s er blevet gemt væk til fordel for nissefar. Hyggeligt ser det ud, men desværre synes jeg ikke det snakker så godt sammen med mit design.
For det er jo også en juleudstilling. så der skal være plads til en ordenlig spand hygge!
Så det er med farer for at lyde som en værre brokke-amatør-smykkemager-med-hang-til-hvidt-og-neon siger jeg: Jeg tror bare lige jeg skal sove på det… 🙂
Til gengæld var stemningen skøn og huset fyldt med gløgg og glade mennesker.
Jeg fik snuset lidt rundt hos de andre stande og hvor var der mange fine sager og en masse inspiration at hente… Meeen det må i vente med at se til imorgen 😉
Så nu er starten altså gået til min første udstilling, hvor jeg kun er med på sidelinjen og nøj det er svært. Det betyder også at jeg ingen idé har om hvordan salget er gået.
Så er det dejligt at smykkerne er i de kærligste hænder og imens ligger mine visitkort rigtigt og mænger sig!
SKØNT

 

Relateret indlæg

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...