AT HAVE TO TRÆTTE ØJENLÅG

 …På sådan en ellers så fin lørdag aften!
Jeg har brugt hele ugen på at have snuden dybt begravet i smykkekassen. I dag har jeg nemlig afleveret hele molevitten til juleudstilling i Struer. Det var så skønt, at jeg i sommers blev spurgt om jeg havde lyst til at udstille i min hjemby. Det ville jeg i den grad og det er da rart at mine smykker får lov til at brede sig lidt i kulturhuset! Da jeg langt fra er den eneste der udstiller smykker, har jeg fyret op for neonen!
Jeg skal sgu ses, skal jeg 🙂 Og det håber jeg at pink muresnor, neon dymotape og dots i skønne farver giver en hjælpende hånd med. Jeg har lavet lidt julekugler med visitkort i og træperler der skal være blikfang og hænge over min stand. Alle smykkerne er blevet pakket i poser og står på rad og række i kasser fra Tiger til 10 kr. og med en dot på siden, skal det hele nok kommer til at gå godt!
Juleudstillingen på Gimsinghoved åbner d. 17. november og strækker sig over en hel måned. Selve udstillingen foregår langt fra min dagligdag. Det er ganske uvant for mig at skulle overlade salget af mine ting til andre. Men mon ikke det er noget jeg nemt kan vende mig til 😉

Relateret indlæg

17 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...