NEON STAGER

 
Jeg fandt et par messing lysestager på et af sommerens loppemarkeder. De kom med hjem for en flad femmer, så de kunne blive testkaniner for en omgang spraymaling. Egentlig havde jeg tænkt de skulle males i en fin pastelfarve. Men da jeg så fik fingrene i en neonorange spraymaling, kunne jeg slet ikke vente på at se resultatet. Derfor gik jeg rundt, som en anden lille diktator i lejligheden, for at finde et eller andet at spraymale i den nyindkøbte neonfarve! Heldigvis kom jeg i tanke om lysestagerne, som jeg allerede havde givet grunder i sommers (men så aldrig kommet videre af en eller anden grund?)
Nu kan vi så sidde her og kigge på resultatet og hvis godt blive enige om at det ikke er noget der sidder lige i skabet… Jeg er lidt skuffet over neonfarven. Den er ikke så fin, som jeg havde håbet på. Men de klæder da efterårs træerne udenfor meget godt!
Nå, de får lov at stå denne vinter og så får de en omgang pastel næste forår 🙂
Selve ideen med at spraymale messingstagerne er skøn.
Jeg har: Købt billige messingstager, vasket og pudset dem, spraymalet dem med grunder 2 gange. (Lad malingen tørre lidt før du sprayer et nyt lag på.)
Når malingen er helt tør kan den spraymales med den valgte farve. Den skal gerne have 2 lag igen.
Husk at spraymale udenfor og gerne i en papkasse så vinden ikke tager alt for meget af malingen.
Jeg bruger desuden glans-spraymaling da de matte er svære at tørre og støve af.
Har du lyst kan du også kigge forbi indlægget her, hvor spraymalingen også er brugt flittigt 🙂

 

11 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...