HER BLIVER DER ALTSÅ IKKE JULET ENDNU!

-Det er stadig lidt for tidligt. Jeg elsker julen og nyder alle traditionerne, juleknaset og gave-ræset!  Men for mig starter det  hele altså først den 1. søndag i advent. Derfra er der så også dømt intens julehygge til op over begge ører! I år starter min jul dog lidt anderledes end normalt og det betyder nok at adventskransen og kalenderlyset bliver et par dage forsinket. Jeg skal nemlig en uge til New York! Så jeg er ikke i tvivl om denne december får noget af en kickstart. Jeg må dog alligevel tilstå at jeg nyder at se julestemningen langsomt brede sig i blogland. Indtil videre nøjes jeg dog med at komme i vinterstemning og det sker bedst i godt selskab med Hr. Hund!

12 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...