EN HÅRD EN AF SLAGSEN…

Det er hvad denne søndag er!
I går blev der nemlig holdt familiefest. Jeg var både spændt og nervøs over at skulle være vært. Det er nemlig første gang, jeg har fundet den indre festplanlægger frem. -Og jeg må sige jeg kan lide det!
Alle de “To-Do”-lister man kan få lov til at lave, sammensætte menuen og lege indretningsarkitekt med bordpynten…
Jeg havde været et smut forbi skoven og samlet nøgne grene ind til bordene. Det gav et enkelt og efterårs-fint look. Lysestagerne har jeg lavet i slevtørende ler og jeg fik sat hele 34 styks på bordene.
Dem kan du se mere til i indlægget her.
Bordkortene fandt jeg i Søstrene Grene. 10 stk. for 3 kr. Med et stjerne-stempel og en stjerne-udstandser fik de et mere personligt præg.
Og så til kagen, den har jeg tidligere vist her og er altid en sikker vinder!
Opskriften finder du her.

Nu skal der slappes af, mens vi prøver at få spist os igennem alle resterne. Jeg er dog allerede fuld af en masse skønne følelser, men mon ikke et enkelt stykke kage kan ryge ned også 😉

 

15 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...