EN HEL HALV BONDEGÅRD – DIY

diy magneter
Som I nok kan se så fik jeg endelig krydset spraymalede-magnet-dyr af i kreabogen. Jeg er faldet over dem flere steder i blogland og tænkte at nu, bedre sent end aldrig, skulle det være! Jeg har fundet små plastikdyr på sommerens loppemarkeder.
-Er det bare mig, eller virker det som flere år siden at det var sommer?
Har du heller ikke fået flyttet bondegården ud på køleskabet endnu, kommer her en hurtig vejledning. Jeg købte dyr der var hule indeni. Det kan mærkes når man trykker dem på maven 🙂 På den måde er der fint plads til magneten. Køkkenkniven var tætter på end værktøjskassen og det gik ganske nemt. Derefter har jeg spraymalet dem, først med grunder og så med en hvid glans. Til sidst er magneterne (fås i Tiger og Panduro) limet fast med limpistol.
Nu hænger 3 af dem på køleskabet, sammen med scrabble-ordene. Dem kan du iøvrigt se nærmere på i indlægget her.
Jeg har gemt et par af dyrene, da de skal hænges op og agere små knager til halskæder og lignende i soveværelset. Hvordan de smartest kommer til at hænge fast på væggen…  Det har jeg ikke lige fået udtænkt endnu 🙂

14 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...