SKÅL OG EN HÆKLENÅL

    

Jeg har hæklet lidt til min Erik Bagger skål. Den er ganskevist ikke ny-lavet, men synes lige i skulle inddrages i et af mine første store hækleprojekter. Skålen var julegaven jeg aldrig helt fik til at passe ind. Derfor gik jeg straks igang, da jeg fandt denne her hækleopskrift. Det er stadig tydeligt i det jeg hækler at jeg er ny i faget. Men skidt pyt. Øvelse skal forhåbentlig snart gøre mester!
Ihvertfald synes jeg at skålen passer meget bedre ind nu.
Jeg har ikke kunnet lade være med at tilføje en dejlig hidsig orange kant. Det er muresnor jeg har brugt og den fås jo i mange skønne neonfarver. Tungen skal dog holdes nogenlunde lige i munden, for det er ikke så nemt at hækle med, som bomuldsgarnet jeg ellers har brugt til resten af skålen.
Jeg synes det var et skønt projekt at starte ud med som nogenlunde nybegynder, da det bare er fastmasker i laange baner 🙂

Opskriften er nem at tilpasse til en anden rund skål, hvis du ikke lige ligger inde med E. skålen.

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...