ARMBÅND – DIY

Denne slags armbånd har jeg tidligere vist jer her. Der fik jeg lavet et med sort læder snor. Denne gang er det blevet til et i neongul. Jeg har brugt materialerne ovenfor og ja en desideret vejledning tror jeg ikke er nødvendig. 🙂 De nye armbånd bruger jeg sammen med mit ur og jeg synes virkelig neon-detaljen er prikken over i’et.
Min skønne neonsnor er købt ved et af Possementfabrikkens lagersalg (Aarhus).
(Jeg har lige ringet, for at høre hvornår næste lagersalg er, og sørme om ikke det er om en måneds-tid! -men mere præcist kan vi ikke komme det endnu. Jeg giver gerne et kvæk når jeg har en dato hvis det har interesse?)
Nu vi snakker armbånd vil jeg også gerne lige vise jer dette. Det er til min søde svigermor og er allerede blevet givet. Det er lige hendes stil. (Det er så skønt, når man rammer sådan rigtigt plet!)
Det er lavet af elastikker. Du kan se flere af mine elastik kreationer her og finde min DIY vejledning lige her hvis du selv vil igang 🙂

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...