SOL, PERLER og en lille smule øv

armbånd
Ja en lille smule øv. Jeg fandt desværre alt for sent ud af at Aarhus Teater har brugt noget af weekenden på at holde lagersalg. Jeg har aldrig været til det i Aarhus, men har været til en del af dem de afholder på Det Kongelige Teater i København. Skønne kjoler, store hatte og tossede rekvisitter. Det må jeg forhåbentlig have til gode til næste år 🙂
Sommerdagen blev til gengældt nydt i fulde drag. Og midt i mellem is i haven, koldskål og en masse sol har jeg også brugt lidt tid på smykkeriet. Jeg har længe gerne ville give mit ur lidt selskab. Det fik jeg så endelig gjort noget ved i dag. Ja eller… jeg har faktisk prøvet i lang tid og har knyttet og flettet flere forskellige udgaver af armbånd. Men det har ligesom bare ikke ramt plet. Kender I det; Man ved ikke helt hvad det er man søger, men man kan bare se når det ikke er fungere. Og så i dag fik jeg ramt noget rigtigt! Det er blevet meget enkelt og jeg synes at det passer skønt til uret. Jeg tror dog der også skal laves en i neon. Der ligger nemlig den lækreste neongule snor i kreaskabet!
Nu smykkesagerne var kommet frem fik jeg også lavet en halskæde af disse skønne pink perler. De kom med hjem for 3 kr. og så er der endda nok af dem til flere projekter. Men i første omgang blev det til denne neon-sag…
Psst.. Nu husker I vel at deltage i give away’en lige her.

10 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...