SÅ STARTER HVERDAGEN IGEN

zentangles
zentangle
Forelæsninger… De kan være alverdens ting. Især kedelige. For ikke at falde helt hen, sidder jeg tit og tegner krydseduller og diverse zentangles i mine skitse- og notesbøger. Her er en lille samling fra de sidste 2 semestre. Så må vi se hvor meget der skal tegnes og krydsedulles i år…
I år starter vi med at lave et projekt til Aarhus Festuge. Derfor kan jeg allerede nu love at, der ikke bliver lavet så meget som en streg i notesbogen det første stykke tid.
Byggeprojektet er startet i passagen Agnete og Havmanden, ved Rådhuset. Et stort kalejdoskop bliver opført, hvor vægge, loft og gulv er beklædt med spejle. Når du bevæger dig igennem passagen vil en direkte filmoptagelse skabe mønstre, som gentages i spejlingen.
Så nu bliver det spændende om det hele lykkes…
Aarhus Festuge løber fra. 31.08.12-09.09.12 og det kan varmt anbefales at tage et kig rundt i byen 🙂
Hilsen Frk Hansen

6 comments

 • Wauw! Jeg synes da nok, at du selv er temmelig ferm med en tuschpen! 🙂 Det er da lige før, at man håber du får et kedeligt semester, så man kunne få noget mere krussedul at se 😉
  Og så må jeg da hellere bevæge mig forbi Rådhuset i Festugen. Det lyder spændende, det du skal i gang med.

  Reply
  • Ih hvor er det skønt at høre fra en prof! -Det er næsten så jeg ikke kan være i skoene! Tak 🙂
   Det lyder sørme godt, så får vi ihvertfald en besøgende 😉

   Hilsen Frk Hansen

   Reply
 • Jeg tegner også ofte under mine forelæsninger, rigtig dejlige overspringshandlinger synes jeg. _Du kan se nogle af mine tegninger på min blog, hvis du har lyst:-)

  Reply
  • Ja tegningerne redder mig tit fra søvnen. Jeg har faktisk prøvet at sidde til en forelæsning og tegne IMENS at jeg sov. Det var virkelig mærkeligt og jeg sad længe og stirrede på de underlige krydseduller på mit papir!
   Jeg smutter da lige ind og kigger på bloggen 🙂

   Hilsen Frk Hansen

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...