ØNSKESEDDEL…

ønskeliste
Jeg har fødselsdag lige om et øjeblik. Her er så min jeg-ved-godt-nogle-af-ønskerne-er-for-dyre-og-jeg-derfor-får-en-helvedes-masse-notesbøger-ønskeliste. Men dem kan man simpelthen bare aldrig få for mange af…
Wall sticks fra Dimaria -er det ikke et fantastisk citat og så passer det lige til mig
For jeg ér jo faktisk en lækker lille chokolade marengs! 😉
Skærebrættet går jeg dog og roder lidt med selv at prøve at lave på et tidspunkt. Med lidt egetræ ved hånden MÅ det simpelthen være nogenlunde til at fikse, ikke?
Hilsen Frk Hansen

Relateret indlæg

2 comments

  • Tillykke med den snarlige fødselsdag;) jeg har på mandag:)))nogle ting kan man, som du skriver ikke få for mange af;) jeg ønsker mig en ny mobil, sådan en iPhone 4, så jeg kan tage nogle bedre billeder til min blog… Shhh jeg ved jeg får den for der kommer der kommer mail om nyt abonnement på min mobil shhhhh;)

    Reply
  • Tak og i lige måde 🙂 Sikke en skøn gave du får! Jeg har den allerede og ville slet ikke kunne undvære den. Men så kan jeg godt se der er lang tid til mandag 😉
    Håber du får en fantastisk fødselsdag.

    Hilsen Frk Hansen

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...