DIY – TØRKLÆDE MED NEON SNIPPER

diy tørklæde
Bliver altså lige nødt til at…
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24,25,26,
27,28,29,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47,48,49…
50! Så mange er I der læser med på min blog nu. Det synes jeg er virkelig mange! Så rigtig mange tak skal I have 🙂
Nå, men det var det tørklæde vi kom fra.
Et trekantet jersey tørklæde med ‘snipper’ der både pynter og samtidig er med til at holde på tørklædet.
Grunden er at jeg er ved at være træt af kun at gå med tubetørklæder. De ‘almindelige’ halstørklæder kan jeg gå og rette på hele dagen. Det glider ned og jeg har oftest en lang hale efter mig. Kønt er det aldrig. Derfor har jeg i dag syet mig et tørklæde med snipper!

Jeg er ikke en af dem der er født med oseaner af tålmodighed. Derfor er jeg heller ikke så forfærdelig god til at sy. Det betyder at de fleste af jer sikkert kan gå i krig med sådan et her:

Skabelon: Jeg fandt et af mine firkantede tørklæder frem, som jeg synes har en god størrelse og foldede det så det blev en trekant. Det blev så skabelonen jeg kunne klippe efter. Stoffet lagde jeg dobbelt og så placerede jeg tørklædet ovenpå og klippede 1 cm rundt om det.
Jeg fandt noget jersey-stof der var pænt på begge sider og har valgt at sy det ene stykke ret og det andet med vrangen udad. Du kan også sy det af to forskellige jersey stoffer måske?
De to stykker jersey syes sammen på de 3 lange sider. Tørklædet vendes nu og der laves to tubestykker af en stofrest. Mit er i dejlig neon-orange. Disse bukkes og sættes i, hvorefter det det syes sammen.

Tørklædet kan vendes alt efter tøjet man har på. Det er da smart! 🙂
Pyh. Så er der hvis blevet tegnet og fortalt rigeligt for i dag. Kan I nu have en skøn hverdagsaften!

Relateret indlæg

9 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...