AARHUS I WEEKENDEN

Skulle nogle af jer være i Aarhus i weekenden? I så fald er både lørdag og søndag ren loppe-mekka!
På lørdag d. 11. august fra kl. 10-15.30 er der kræmmermarked ved Bispetorv, Aarhus C. Jeg har været hurtig denne gang og fået en standplads. Her sælger jeg forhåbentlig mange af mine smykker og så en lille sjat genbrug. Min veninde sælger, i samme bod lækkert børne-strik og ligeledes lidt smykker. Det er nemt at gøre en god handel, da markedet kun er for private. Så er nogle af jer i nærheden… Så kom, kom, kom. Jeg har brugt hele ugen på at krydse fingre for det gode vejr. Det ser sørme ud til at virke! Du kan læse mere om markedet her.
Søndag er der så loppemarked ved Mølleparken, Aarhus C. Det er ligeledes kun for private og her har jeg gjort nogle af mine fineste fund, trods markedet er ret nyt. Her vil jeg bruge min søndag. Markedet er fra kl 10-16 og du kan læse lidt mere her.

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...