LOPPIS

Efter en uges sommerferie i det svenske er jeg nu ved at få pakket det hele ud. Og se hvad jeg blandt andet fik gaflet med hjem. Øvers på billedet. Ja sig hej til min nye store kærlighed. Det gamle skole-ur er intet mindre end 50 cm i diameter, mangler sit glas og kører på strøm. Vi var tilfældigt kommet forbi et lille privat loppemarked, så jeg fik selvfølgelig slæbt hele familien indenfor i den gamle lade. Men der var nu ikke rigtig noget at komme efter før kæresten fik øje på det gamle ur. Det hang helt oppe under loftet og var ganske støvet til. Vi fik med tegn og fagter spurgt til om det var til salg. Damen kiggede noget overrasket på os og måtte ud og fine ejeren af laden. Da hun endelig kom tilbage sagde hun sørme det var vores for 35 kroner (danske). Haps, haps.
Nu hænger det så fin, så fint, inde i stuen side om side med vores gamle Europa-kort. Bonus info er at det dog larmer på “tik-tak”måden og vi er allerede ved at blive sindssyge af det. 🙂
Nå vi må videre… Bøjlerne i træ er fra en genbrugsbutik i en nærliggende by jeg desværre ikke kan huske hvad hed. De kostede en flad dansk 5’er og er en fin souvenir synes jeg.
Det tredje billede er et lille udpluk af det krea-shopping jeg fik gjort. Stabilo penne, tegneblok og en masse stempler. Sagerne er herfra….
Gekås Ullared -det største varerhus i skandinavien. Efter min  mening minder det meget om en udvidet grænsekiosk. Der er langt imellem de lækre varer, men når man så finder dem er de til spot-priser. Gladest blev jeg dog da jeg fik fundet udgangen af Gekås og så at der ved siden af lå en Outlet panduro. EN OUTLET PANDURO! Det var en lille butik men jeg fik da købt; krympeplast, porcelæn, smykke tilbehør i lange baner, perler, stempler og stempelpuder, betræk-selv-knapper og en masse meget mere…
Nu vil jeg gå over og hive stikket ud af mit nye ur, så der kan blive ro!
Det er ikke nemt at være lykkelig 😉

Relateret indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...