DIY – PRINT SELV KALENDER

print selv illustration

For snart en måneds tid siden viste jeg et billede på Instagram af en hjemmelavet gave. I var flere der var interesseret i at gøre det samme. Så nu giver jeg den lille diy idé videre. Problemet med projektet er at du skal være øvet i In-design eller andet grafisk computerprogram. Derfor har jeg lavet en print-selv udgave. Gaveideen er til en du holder særlig meget af og som du ønsker at bruge mere tid sammen med. Det er gaven til hende/ham eller dem som aldrig ønsker sig noget. Sådan en person er min mor. Derfor er hver fødselsdag og jul lig med en masse grublerier over hvordan jeg gang på gang finder på den perfekte gave.. -og her er den! Den faldt i virkelig god jord og vi er nu nået til maj måned og har fulgt kalenderen med stor succes. På kalenderen til min mor er blandt andet; teater oplevelse, café tur, en is i dyrehaven, en genbrugstur, hjælp til praktiske ting i hjemmet, biograftur og meget mere!

Nå gaven til hende/ham eller dem der har alt, går kort fortalt ud på den klassiske klippekorts ordning. Jeg har bare valgt at give den nogle andre rammer der gør man får en flot kalender plakat at hænge op frem for klippekorts udgaven. Klippekortet går ud på at man giver en række tjenester eller oplevelser til modtageren. Modtageren kan så indløse klippene på klippekortet efter eget ønske. Det er ofte sådan noget som “en middag”, “børnepasning” osv. Det fine ved at lave det om til en kalender er, at man får mere styr på “gaverne” og at de rent faktisk bliver indløst da de hver har en tidsbegrænsning på en måned.

Tilpas altid “gaverne” til modtageren. Det fulde gavebeløb kan varieres og gaven kan derfor komme til at koste alt fra 0 kr. til flere millioner. Du kan nemlig basere kalenderen på tjenester og arbejdskraft, en is eller en gåtur ved vandet. Den kan også indholde betalte shoppeture, storbyferier og restaurant besøg. Det er det, som er så skønt ved denne gaveidé og det er kun et stort plus synes jeg at kalenderen kan hænges op og blive en del af indretningen det kommende år. Det er ikke bare et stykke papir i en konvolut.

Du kan printe plakaten i to udgaver, en hvor der er linjer til at du kan skrive hver måneds gave og en som bare kan sættes i ramme og bruges som års kalender. Hvis du kan lide designet og ikke lige står og mangler en gave, kan kalenderen nemlig også sættes i ramme og hænges i fx entreen, køkkenet eller kontoret.

DOWNLOAD DEN GRATIS KALENDER LIGE HER:

1. kalender udgave med linjer

2. kalender udgave uden linjer

Min kalender er printet i A3 og sat i en ramme fra Søstrene Grene.
Da det er en print-selv kalender, så skal du selv udfylde månedsgaverne håndskrevet.

diy gaveide en personlig kalender

print selv kalender og illustration 2017

print selv 2017 kalender og illustration

Posteren er ganske gratis. Hvis du printer den og deler den på de sociale medier bliver jeg rigtig glad for et tag @frkhansendk og i andre sammenhænge en kreditering til www.frkhansen.dk. Jeg har valgt ikke at sætte logo eller signatur på posteren, da I jo nok foretrækker den uden dette. Derfor håber jeg på forståelsen og villigheden i krediteringen.

2 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Loading Facebook Comments ...