RECEPTIONEN PÅ KREATID

kreatid reception småkager med stempler

Receptionerne sidste weekend
Jeg hopper rundt på små skyer for tiden. Bogen er simpelthen blevet taget SÅ godt i mod at jeg slet ikke ved hvad jeg skal gøre af mig selv af glæde. I sidste weekend afholdte jeg reception på bogen hvor både bloggere, venner, familie og alle jer  fik mulighed for at kigge forbi. Receptionen foregik i Interiør Fabrikken som skabte de skønneste rammer omkring arrangementerne. Jeg afholde i fredags et lille bitte lukket event for en god håndfuld bloggere og i lørdags var der åbent for alle. Sidste nævnte gik så stærkt og der var så dejlig travlt at jeg slet ikke fik fisket kameraet op af tasken. Så I må nøjes med et par knips fra i fredags.

Interiør Fabrikken
I forbindelse med udgivelsen havde jeg spurgt de to seje piger Tea og Pernille, der står bag den fine interiør forretning i Fredensgade. Jeg var så heldig at de var helt med på at jeg afholdte receptionerne hos dem. Jeg fik også mulighed for at style deres vindue og dekorere deres ruder med julerier. Lige ved siden af Interiør Fabrikken ligger Kjærs Kaffebar, en nyåbnet cafe der byder på god kaffe og utrolig lækre kager til overkommelige priser. Det er Marianne der står bag. Eller “Kaffe Marianne” som de to indehavere af Interiør Fabrikken kalder hende med kærlighed i stemmen. Mellem de to butikker ligger Stef’s fluebinderi og de små butikkers sammenhold og overskud til hinaden er fantastisk. Jeg havde det mest af alt som om jeg var med i et afsnit af Huset på Christianshavn, bare på jysk 😉
De små butikker i Fredensgade kan hurtigt overses af gågaden som ligger parallelt til den lille gade. Vi skal saftsuseme huske dem. De er så skønne og her er det ejerne du handler os. Det er efterhånden et sjældent syn i butiks-billedet.
Nå, men tilbage til “Kaffe Marianne” fra Kjærs Kaffebar. Hun var nemlig også hurtig til at støtte op om mit lille projekt. Hun havde derfor bagt og pyntet de flotteste kager til receptionerne. Der skal lyde en kæmpe stor tak for kage.

Århus Stiftstidende kiggede forbi
Jeg var så heldig at en journalist og fotograf kom forbi før fredagens reception. Resultatet kunne ses i gårsdagens udgave af avisen. Hele 3 sider fik min bog. Så kan man altså ikke ønske sig mere.
Online ligger der også et lille skriv om bogen. Det kan I læse lige her.

Sponsorerne
For at receptionerne blev helt perfekte var der en masse søde mennesker der gav lidt til puljen.
Tak til Cchobby, SilvanSøstrene Grene, Interiør Fabrikken, ABC Forlag og Kjærs Kaffebar for at være med til at kunne give både besøgende og bloggere de lækreste goodiebags og lidt til ganen.

blogevent forberedelse goodiebags
Goodiebags blev pakket, og pakket og pakket. Den indeholdte materialer til 4 konkrete projekter fra bogen. De deltagene bloggere fik en goodiebag med hjem hver og om lørdagen kunne de besøgende vinde en goodiebag med hjem.

reception kreatid i interiørfabrikken kjærs kaffebar

kjærs kaffebar verdens bedste hvid brownie med lakrids
Kjærs Kaffebar laver himmelske trøfler og verdens bedste hvid chokolade brownie med lakrids.

blogevent stjerne diy fra cchobby

Bloggerene havde mulighed for at deltage i to små mini workshops, her er de i gang med at lave jule stjerner af papirsposer fra Cchobby. De blev så flotte alle sammen og du kan finde en vejledning lige her.

blogger event
En lille collage samlet af billeder fra chaoticharmony, Pagik, Monsterscircus, Labdecor, Byblikfang, Den kreative sky

bog kreatid reception
Jeg havde fyldt butikken med mine DIY projetker, for eksempel disse hama perle lysestager.

århus stiftstidende artikel kreatid bog
Et af de billeder fotografen fra Stiftstidende tog under sit besøg i butikken.

vindues dekoration interiør fabrikken
Jeg brugte et par timer på at dekorere Interiør Fabrikkens vindue med julestreger. De kan ses hele julen. Så er du i nærheden så kig forbi.
Jeg har brugt Posca tuscher til at tegne med. De er nemme og ligger sig pænt på overfladen. Når det er tørt kan det tørres over med en tør klud uden at det går af. Det kan tilgengæld nemt fjernes igen med en våd klud.

interiørfabrikken med mini workshop
Husk Interiør Fabrikken fortsat sælger bogen og de kan også pakke den fint ind til gave.

Relateret indlæg

No related posts found.

2 comments

  • Hvis du er som mange mennesker, bekymrer du dig sikkert om, hvad dine børn laver på deres iPhones. Måske vil du sikre dig, at de ikke bruger for meget tid på sociale medier, eller du er bekymret for, hvem de taler med. uanset årsagen, er det vigtigt at kunne hvordan overvåger man en iphone dine børns iPhone-brug. Der er et par forskellige måder at gøre dette på, men vi vil fokusere på én specifik metode: at bruge Spy-appen fra. Denne app er designet specielt til overvågning af iPhone-brug, og den er meget nem at bruge.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...