FARS DAG // GRATIS MAL-SELV ILLUSTRATION

fars dag plakat diy

Sidste år tegnede jeg en mors dag og fars dag plakat. De hitter endnu og kan stadig downloades helt gratis. Mors dag har vi fejret og nu er det fars tur. Illustrationen fås både i A5, A4 og A3 så der er mulighed for du både kan give det som kort, hvis gaven allerede er købt. Du kan også printe den i A4 og A3 og sætte den i en fin ramme. Det bliver til en ekstra fin og personlig gave hvis du finder tuscher eller farveblyanter frem og farvelægger i yndlingsfarverne. Hvis ikke du er den store maler, så kan den sagtens printes alligevel, se bare billederne nedenfor.

Hvis du ønsker at gøre den endnu mere personlig så print den udgave hvor jeg har gjort plads til at du kan skrive 3 søde grunde til hvorfor din far er den bedste i hele verden. Denne udgave er lavet efter flere skoleklasser og SFO’er har brugt min illustration. Ved at skulle skrive 3 grunde ned ligger der også en læring i at sætte ord på følelser samt stavning og skrivning.

Du finder et direkte link til den klassiske illustration lige her i 3 forskellige størrelser: A5 – A4A3

Far, 3 grunde til jeg elsker dig: A4

Bonus far: A4

Derudover kan du også printe et design til verdens bedste bonus far. For det er ikke alle der kun har én far og der findes mange måder at være en familie på. Heldigvis. Og det vigtigste er at huske på, at far titlen kan man få på flere måder både biologisk men far er altså også noget man bliver af sine handlinger og tilstedeværelse. -Og den slags fædre skal hyldes lige så meget d. 5. maj!

Husk at downloade illustrationen, før du trykker print ellers kan du nemlig risikere at den printer en række talkoder øverst på papiret.

Se det oprindelige fulde blogindlæg omkring farsdags illustrationen her.
Se blogindlægget om morsdags illustrationen her.

fars dag gave ide fars dag gave ide personlig poster print selv gratis mal selv illustration fars dag

9 comments

  • Hvor er den FED! Øv øv øv at jeg først har opdaget den nu…må bruge den næste år 😉 Jeg brugte nemlig den meget fine en du havde lavet til mors dag sidste år. Et stort hit!

    Reply
  • Pingback: Zendoodle med motivation – Marie Thule

  • Hej
    Hvor er det nogle fine plakater du har lavet. min datter har lavet en i SFO’en som jeg fik i går til morsdag. og hvor blev jeg glad! den er så fin!!
    Jeg har nu været inde og hente morsdags plakaten, men vil høre om det vil være muligt også at få illustrationen af farsdags plakaten også. Linket til plakaten igennem netsiden virker ikke.
    Jeg vil bruge dem på mit arbejde i SFO’en, så de børn der gerne vil glæde sine forældre, kan få muligheden for det de kommende mor- og farsdage i de kommende år.
    På forhånd mange tak.
    Mvh. Camilla

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...