DIY – SMUK KUNST AF GRILLSPYD

 

styling i samarbejde med boligmagasinet. årets boligstylist 2015

Jeg var så heldig at vinde titlen som Årets Boligstylist 2015, kåret af boligmagasinet og deres læsere. Det betød at jeg kort før jul var et smut i København for at style 4 sider til boligmagasinets januar nummer.
Men, jeg tager jo ikke afsted uden en god håndfuld DIY projekter. Mine sider i boligmagasinet indeholder selvfølgelig en masse kreative projekter, som du kan lave for få penge. Så smut forbi din lokale kiosk og stjæl alle ideerne. Du får en af dem her. Julie Løwenstein som er Boligmagasinets faste stylist guidede mig igennem dagen og havde givet mig nogle ord at arbejde udfra. Et af ordene var Japan. Den japanske stil kommer vi hvis til at se en del mere til i 2016. Derf0r gik jeg i tænkeboks over et nemt DIY projekt til en styling med udgangspunkt i dunkle farver og japanske trends. Min første tanke var origami. Men jeg synes det er noget vi har beskæftiget os med rigtig meget i 2015. Så i stedet greb jeg grillspyd fra køkkenskuffen og gik i gang med limpistolen. Det kom der et smukt grafisk udtryk ud af. Det er helt enkelt men meget effektfuldt. 

hobby materialer til diy projekt

Materialer:
Grillspyd –  Finder du i supermarkeder og hobbyforretninger
Akryl maling

Værktøj:
Bidetang
Limpistol
Pensel
Lineal

klip grilspydene til så de passer
Det første du skal, er at finde ud af hvad ydermålene skal være på dit relief. Det kan være rektangulært eller kvadratisk. Du kan lave det lille eller stort. Marker evt. med en blyant, der hvor du vil klippe spydende over.

grillspyd limes sammen med limpistol
Lim de fire spyd sammen der skal agere yderramme. Sørg for at limpistolen er godt varm og vær ikke nærig med limen. Spydene har ikke meget overflade at fæstne sig på.

grillspyd placeres i et grafisk mønster
Når yderrammen er lavet kan du begynde at skabe et mønster indeni. Du kan gå på tværs, vandret og lodret. Øv dig evt. inden du limer og lav forskellige prøve udkast. Der er mange muligheder og de er alle smukke!

grillspyd laves til flot bolig pynt
Her er to af mine bud på grafiske relieffer. Et hvor jeg har lavet små firkanter og et andet med sildebens mønster.

det grafiske relief males i de ønskede farver
Jeg tog dem med over til stylingen, hvor locationen var en smuk villa med en dybblå farve på væggene. Derfor havde jeg malet dem hvide. -Jeg har dog ingen smukke mørke vægge i min lejlighed. Så da jeg kom hjem igen malede jeg dem fra hvid til sort. Da vi har hvide vægge herhjemme ville de gå i et med det hele. Så hvad enten du har fuld knald på farverne på væggene eller ej, så kan du nemt tilpasse dit grillspyds relief, sådan at det giver en smuk kontrastfuld effekt.

hjemmelavet vægpynt
Herhjemme hænger det nu på vores billedvæg. Her har det fået meget opmærksomhed fra husets gæster. Det er ret sjovt, når jeg så fortæller at det bare er grillspyd fra køkkenskuffen. -Det giver store øjne, kan I tro.

det grafiske ophæng hænger på vores gallerivæg i stuen
Effekten er stor og pga. dets enkle udtryk kan du hænge det mange steder. Lav flere og hæng dem sammen eller mix det med det du allerede har hængende derhjemme.

diy-vaeg-kunst-styling-interiaer-boligmagasinet-stylist-2015-frkhansen-blog
Til sidst får I lige et lille sneak peak fra stylingen. (Og jo, det er mig der sidder der, og går i et med de smukke dunkle farver)

Pøj pøj med projektet!

10 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Loading Facebook Comments ...