DIY – GYLDNE VALMUER

loppefund, luciekaas, guld valmuer

Jeg fik for et par måneder siden, en buket med de smukkeste valmuefrøstande i. Jeg har haft held med at tørre valmuer før, men denne gang blev de ikke helt så pæne. Derfor gav jeg dem en klat guld maling og det synes jeg der kom noget ret fint og næsten magisk ud af. Det kræver ikke meget og de ligner en million. Jeg bruger dem nu tørre, som pynt i vaser. En billig og nem måde at få fyldt noget i vaserne. Når først valmuerne er tørre kan de nemlig holde rigtig længe.

guld maling, valmuer, pensel diy

Alt du skal bruge er et par tørrede valmuer. Du kan også bruge grene og kviste fra haven eller tørrede blade. Så længe det er tørt kan du bruge lige de naturmaterialer du har lyst til. Et par vinter grene kunne jeg også godt forestille mig ville være meget smukt i en vase. Passer guld ikke ind derhjemme, så kan du evt. bruge sort eller hvid maling. Jeg er fascineret af Art Deco stilen her til vinter og derfor køre jeg guld for fuld skrue.
For at få valmuerne tørre har jeg blot ladet dem ligge uden vand i ca. 30 dage. Du kan vurdere om de er tørre nok til at male på dem ved at mærke og se på dem.
Jeg har brugt almindelig akrylmaling og en pensel.

malende valmuer til bolig indretningen
Mal forsigtigt valmuen og husk at stoppe før den er helt dækket af maling. Jeg har ladet de fineste farver på valmuen stå uberørt.

valmue malet guld

diy malede valmuer

luciekaas vase genbrugsfund boligindretning
De færdige valmuer er perfekte som prikken over I’et i et smukt stilleben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...