JULEGAVE IDÈ – SKYTSENGEL AF ENGANGSKARKLUDE

skytsengle i karklude

Jeg deltager i DR1s juleshow “Mens vi venter” som ruller over skærmen i morgen. Her viser jeg hvordan man nemt og hurtigt kan få styr på de sidste julegaver. Et af projekterne er denne Skytsengel. Det er ikke lige til at se det, hvis man altså ikke ved det. Men Englene er lavet af engangs karklude og er en sød gaveidé, at give en du holder af. Skytsengle passer nemlig rigtig godt på dem de bor hos. Så måske mormor eller en anden du har kær fortjener en engel i julegave?

materialer til diy projektet

Materialer: Engangs klude – Vat – Tuscher – Garn – Limpistol – Nål – Tråd – Saks – Vatpind

gratis skabelon til downloade

Download skabelonen gratis lige HER. Klip de 3 dele ud med en saks.

engangs klude med skabeloner

Fordel skabelonerne på de farver du gerne vil have de forskellige dele i og klip dem ud. Husk at du skal bruge to 2 x krop for at kunne sy englen.

giv englene lyserøde kinder

Tegn ansigt på englen med tuscher. Lav evt. en prøve på et stykke engang klud før du går i gang. Kinderne bliver rigtig fine hvis du bruger en vatpind. Mal den ene ende af vattet på vatpinden og dup det forsigtigt på.

englen fyldes med vat

Sy kroppen sammen og husk at fylde den med vat inden den er syet helt sammen. Du kan sy den med hvid tråd på vrangen eller med sort snor som her på forsiden. Det er lidt en smagssag. 🙂 Jeg kan ret godt lide udtrykket med den sorte snor.

håret af garn limes på

Når englen er syet sammen skal vinger, hjertet og håret limes på. Håret laves ved at du vikler en masse garn omkring fingrene.

Englens hår ordnes

Sæt det viklede garn fast på den ene side af englens hoved. Gentag det samme på den anden side. På den måde får hun en fin skilning i midten. Knolden er lavet ved at vikle en knude garn sammen. Giv den en klat lim og sæt den fast på toppen af hovedet.

de færdige engle i karklude

Ønsker du en snor til ophæng af englen, så tråder du bare en nål og fører den igennem toppen af hovedet og så er englen færdig.

Englene er en del af flere indlæg, der alle giver et bud på hvordan man kan lave hjemmelavede julegaver. Du kan nemlig også finde vejledning på hvordan du nemt kan lave din egen vase og trylle en konservesdåse om til flot opbevaring.

God fornøjelse med projektet og jeg ønsker jer alle en rigtig glædelig jul!

7 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading Facebook Comments ...