MUSLIBAR – uden mælk og gluten

Disse muslibarer er et hit herhjemme.. De er fryseegnet og skal blot tages ud af fryseren 15 minutter før spisning. Pak dem fint ind ved at klippe bagepapir ud i passende firkanter og afslut med en fin bomuldsnor. Så har du smukke og lækre snacks til både madpakken, fødselsdagsbordet og når sulten ellers melder sig 🙂

Ingredienser til ca. 25 muslibarer: 
80 g plantemargarine 80 g brunfarin
200 g (glutenfri) havregryn
1½ dl mørk sirup
knivspids salt
1 tsk vaniliesukker
10 g sesamfrø og solsikkekerner
15 g rosiner
4 tørrede abrikoser
3 valnødder
… og lidt tranebær 🙂
– Brug endelig det du har i skabet og lav den kombination du bedst kan lide.. alle slags tørrede bær og nødder kan bruges..

Sådan gør du: 
Skær abrikoser og valnødder i grove tern.
Smelt farin og margarine i en gryde, det må ikke komme op at koge.
Tag gryden af  varmen og tilsæt de øvrige ingredienser og rør godt rundt.
For en bageform, ca. 25x25cm, med bagepapir og fordel muslien i formen.
Bages i forvarmet ovn på 180 grader i ca. 20 min.
Når muslien er færdigbagt og afkølet kan den skæres ud i passende barer.

Opbevar dem i køleskabet eller fryseren 🙂

Kan I have en skøn 1. april 😉

5 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading Facebook Comments ...