PLEXI ÆSKE – DIY

En lille fortsættelse på sidste indlæg. Jeg har  denne gang re-designet en plexiglas æske fra Søstrene Grene. Fremgangsmåden er den samme, som jeg brugte til at lave krukken. Vejledningen finder du her.
Eneste forskel er, at jeg i plexiglasset lavede hul med en varm stoppenål. Først markerer jeg midten af låget, hvor perlen skal side. Herefter varmer jeg en stoppenål op under et stearinlys i få sekunder og stikker den igennem låget. Det lugter en lille smule.. -Så kan det lade sig gøre, så gør det gerne udenfor eller for åbne vinduer :-)
Æsken er en del af en gave til en veninde og jeg har pakket gaverne ind i silkepapir fra Tiger og dots fra Søstrene Grene.
-Ja der er måske gået tøsefarver i den her hjemme.. Læg mærke til at neglelakken matcher alt det andet ;-)

 

12 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Loading Facebook Comments ...