F E R I E

 

I skal ikke snydes for et par feriebilleder fra Mallorca.
Jeg må indrømme charterferier ikke står øverst på min rejseliste og jeg var da også mere end bange for at den ville stå på en uge i grisefestens tegn. Men enten var vi bare heldige med hotel og by.. eller også er Mallorca bare en rigtig dejlig dame at være i selskab med :-)
Vi var forbi den gamle bydel, havnen, diverse markeder og fik sørme også lige raget 3 kg til mig på 8 dage.. Jo da, tror du at det hedder All inclusive for ingenting? ;-)

En lille hurtig bog anbefaling vil jeg også gerne dele med jer; “Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster” kan varmt anbefales. Den er perfekt sommerlæsning, da jeg altid er ved at få solstik af, at ligge helt rød og rynket på en solvogn og ude af stand til at koble personkarakterer og handling sammen, hvis der sker lidt for meget i bogen. (Jeg skal nemlig have fuldstændig ro, hvis jeg skal læse noget der er længere end en opskrift..) -Den er dog spist på noget der ligner en eftermiddag og måtte i svogers kuffert for at finde en ny bog ret hurtigt.

Jeg håber I også får holdt lidt ferie.. Det synes jeg sgu at I har fortjent! ;-)

Relateret indlæg

14 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Loading Facebook Comments ...