ET HURTIGT HEJ OG FARVEL IGEN

Ja det bliver et hurtigt hej herfra. Jeg ligger nemlig vandret. -Og der ligger man altså ikke så rart ;-) Jeg har et bachelor projekt der bare ikke rigtig laver sig selv.. -Og det kommende Edition design og kunstmarked er lige rundt om hjørnet. Faktisk allerede på fredag! Så jeg er gået i projekt og smykke hi! Her er en lille teaser på nogle af de smykker jeg tager med på markedet!

Kan I have en lidt mere lodret tirsdag aften end mig ;-)

Relateret indlæg

12 comments

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Loading Facebook Comments ...